Halmi József

Polgármester


Debreceni Zoltán

alpolgármester

 

2010 óta vagyok Képviselő Győrteleken. Nagy megtiszteltetés, melyet Önöknek köszönhetek. Magánemberként és képviselőként is igyekeztem ezt a bizalmat megszolgálni. Napi kapcsolatban vagyok nagyon sok emberrel, évek óta segítem a közfoglalkoztatási programot. Aktívan, részt veszek az önkormányzati intézmények, civil szervezetek által szervezett rendezvényeken, jó kedvre derítve időst és fiatalt. Szeretem ezt a falut, az itt élő embereket, szeretek itt élni. Alpolgármesterként is azon fáradozok, hogy épüljön, szépüljön településünk, gyermekeink is jól érezzék itt magukat.

 


Bétériné Szabó Anikó

képviselő

 

Az Önök támogatásának köszönhetően, 5 éve vagyok tagja a képviselő testületnek. Ez alatt az idő alatt számtalan döntést hoztunk. Kisebb és nagyobb horderejű ügyekben közösen határoztunk azért, hogy ez a falu dinamikusan fejlődjön, haladjon előre, mindenki számára szebb és élhetőbb legyen. Az Ápoló-Gondozó Otthon dolgozójaként részt veszek – mentorként is – abban a programban,amely a roma lakosság képzését és munkához jutásának esélyeit növeli.

 

 

 

 


Demeter Antalné

képviselő

 

17 éve vagyok tagja a képviselő testületnek több ciklusban alpolgármesterként. Az Önök bizalma, szeretete tette lehetővé, hogy ennyi éven át a közösséget szolgálhatom. Nap, mint nap találkozom a falu lakosainak jelentős részével. A kialakult jó kapcsolatnak köszönhetően megosztják velem gondjaikat, problémáikat, melyek orvosolásában segítséget nyújtok, továbbítva azt a testületnek, a hivatalnak. Képviselőként részt veszek a döntések előkészítésben, a döntéshozatalban, képviselem az önkormányzatot és az intézményeket.

 

 

 


Halász Mihályné

képviselő

 

Az Önök megtisztelő támogatásának köszönhetően 9 éve vagyok tagja a Képviselő testületnek, az első ciklusban alpolgármesterként. Képviselői munkám során igyekeztem kamatoztatni a közszolgálatában eltöltött 40 éves szakmai tapasztalatomat, és mindig arra törekedtem, hogy az emberek feltétel nélküli elfogadásával, empátiával szolgáljam a győrtelekieket, a legjobb tudásom szerint. A testületi döntések, rendeletalkotások során szülőfalum fejlődését, az itt élő emberek életminőségének javítását tartottam szem előtt. Elért eredményeinkre jogosan lehetünk büszkék, s mindez annak is köszönhető, hogy a testület konstruktívan tud együttműködni.

 

 

 


Kisgyörgy Lajos

képviselő

 

Ebben az öt éves ciklusban ismét képviselő lehetek az Önök bizalmából. Nagyon pozitív számomra, hogy – pártállástól független – egységesen, a falu érdekeit figyelembe véve hozzuk meg döntéseinket. Munkáimból adódóan nagyobb rálátásom van a pénzügyi, gazdálkodási folyamatokra. Ezeket az ismereteket jól tudom kamatoztatni képviselőként. Örömömre szolgál, hogy javaslatomnak köszönhetően is, folyamatosan jelen vagyunk az on-line felületen a lakosság tájékoztatása érdekében.

 

 

 

 


Tomori Szabolcsné

képviselő

 

13 éve vagyok a győrteleki önkormányzat képviselő testületének tagja. Itt születtem, itt élek, jól ismerem az itt élő embereket és a problémáikat. Jelenlegi munkahelyemnek köszönhetően még nagyobb rálátásom van, azokra a szociális hátrányokra melyek térségünket jellemzik. Képviselőként mindig fontosnak tartottam, hogy elősegítsem a hivatal, az önkormányzat intézményei, a testülettevékenységét, a falu lakosságának érdekeit maximálisan figyelembe véve.

Megszakítás