Tisztelt Polgárok, Lakosok, Leendő lakosok, Tisztelt Látogatók!

Köszöntöm Településünk honlapján.

 

Megtisztelő számunkra, hogy felkereste községünk honlapját és érdeklődik múltja, jelene és jövője iránt. Őszintén remélem, hogy a folyamatosan aktualizált honlapunkon közzétett információink segítik Önt abban, hogy részletesen megismerje ezt a falut, s kedvet kapjon ahhoz, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk. A kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás újszerű dimenziói nyílnak meg mindannyiunk számára, hiszen személyes találkozások nélkül is megismerhetjük egymást, barátságokat köthetünk, értékes üzleti kapcsolatok alakulhatnak ki közöttünk, s ami a legfontosabb, hogy Ön figyelemmel tudja kísérni községünk életét és fejlődését.

Az utóbbi években Györtelek rohamos fejlődésnek indult. 2001-ben kiépítésre került a szennyvízhálózat a település nagy részén, 2018. évben pedig az egész településre vonatkozóan kiépült a hálózat. Felújításra került a Művelődési ház, és új Polgármesteri Hivatal került átadásra 2005 nyarán. A következő 2 évben elkészült a Fő utca teljes hosszán a kerékpárút, a terveink szerint 2018. évben a Tunyogi utcán is kiépítésre került a kerékpárút. Középületeink pályázatok révén folyamatosan felújításra kerülnek. A falu összképét igyekszünk szépíteni. Igyekszünk virágosítani, zöldfelületeket kialakítani, parkosítani. De ehhez szükség van a lakosság, a település életében szerepet vállalók, helyi lakosok közreműködésére is.

Bízom abban, hogy honlapunkon mindig friss információkat talál. Fontosnak tartjuk a helyi lakosság tájékoztatását, és azt, hogy a különböző információkat a lehető leghamarabb és legpontosabban kaphassák meg. Reméljük, a honlap egyszerűbbé teszi az Önök számára az ügyeik intézését is.

Ha csak egy kicsit is sikerült felkeltenünk érdeklődését, akkor nemcsak egy honlapot látogató-vendégnek örülhetünk, hanem egy közeljövőbeli “személyes” találkozás eredményeképpen egy baráttal is gazdagabbak leszünk, aki segíthet lakóhelyünk információit barátaihoz, ismerőseihez, újabb érdeklődőkhöz eljuttatni!

Tisztelettel vesszük, és várjuk észrevételeiket, javaslataikat.

Halmi József

polgármester

GYÖRTELEK KÖZSÉG TÖRTÉNELME

 

A Székely hadosztály

ÁTVONULÁSA GYÖRTELEKEN-NAGYJAINKRA EMLÉKEZVE

Megszakítás